Antena 3 torna a apostar pel format de la comèdia Allí abajo amb Benidorm, la nova sèrie que ha estrenat a Atresmedia player, la plataforma on ja se n'han estrenat altres com Veneno, El nudo o La valla. Aquesta vegada, la història se centra a la localitat alacantina que dona nom a la producció. Allà s’hi trasllada el Xabi, un advocat basc que acaba de descobrir que té un tumor cerebral. La vida li fa un tomb, per la qual cosa decideix agafar al bou per les banyes i intentar recuperar el temps perdut. Per això, es trasllada a Benidorm, lloc on anava amb la família cada estiu i d’on conserva els millors records. Allà s'inicia la recerca de la María, el seu primer amor. No obstant això, ningú en sap res. Li sortirà una substituta, la Candy, una valenciana que treballa en un local de striptease.

La sèrie està protagonitzada per Antonio Pagudo, actor que va saltar a la fama per la seva participació a La que se avecina, i María Almudéver, l'actriu valenciana nascuda a Alcàsser que feia temps que no vèiem en televisió. Rostre conegut en l'antiga Canal 9 (Maniàtics, Socar-rats), Almudéver va saltar a la fama nacional per la seva participació en sèries com a Policias i Aquí no hay quien viva, on va interpretar la Rosa, la nòvia advocada de Bea, la companya de pis del Mauri. Els últims anys ha aparegut a Servir y proteger i La Vall.

El repartiment també està format per Antonio Resines (Los Serrano), Gorka Aguinalde (Allá abajo), Pablo Derqui (Isabel), Andoni Agirregomezkorta (Esposados), Pilar Bergés (Servir y proteger), Lilian Car (Los 80), Ton Vieira (Llibertat), Kiko Gutiérrez (Física o química) i Inma Ochoa (Hospital Central). El rodatge, que s'ha dut a terme íntegrament en localitzacions reals, té com a epicentre Benidorm, i s’hi sumen algunes escenes gravades al municipi biscaí de Durango.

D'altra banda, Atresmedia reprendrà aquest mes l'estrena de La Veneno, la sèrie dels Javis basada en la biografia de Cristina Ortiz. El primer capítol es va estrenar el mes de març passat mentre el rodatge continuava a la capital espanyola. No obstant això, la pandèmia va truncar els plans que tenia la cadena, que no va tenir més remei que endarrerir el llançament de la resta de capítols fins que es pogués reprendre l'activitat amb una certa normalitat. La sèrie coincidirà amb el Dia de l'Orgull LGTBI.