'The Big bang Theory' va finalitzar el 2019, quan Jim Parsons va decidir no continuar en la reeixida sèrie. Un any després del seu desenllaç, l'actor que va representar a Sheldon Cooper ha revelat el perquè darrere d'aquesta dràstica decisió.

"Va ser un camí complicat, com et pots imaginar", va dir Parsons en una entrevista en el podcast de David Tennant on també va admetre que "tenia una espècie de sospita en el meu cor" que el final era a prop quan va renovar per les temporades 11 i 12.

"Vam fer l'onzena temporada i aquest estiu vaig ser a Nova York per a fer 'Boys in the Band' a Broadway", va relatar l'intèrpret, que va reconèixer que en aquells dies estava "exhaust". "Estava realment molest, més que res perquè un dels nostres gossos estava arribant al final de la seva vida en aquell moment", va explicar. "Se'l veia tan malament i jo estava tan cansat que vaig començar a plorar. Vaig pensar: 'El gos es morirà mentre estic treballant i em sento molt malament'", va rememorar.

El seu gos va empitjorar i va haver de sacrificar-lo, i és aquí quan assegura que va tenir un "moment de lucidesa". A això es va sumar una fractura al peu que es va fer durant una representació. "Vaig pensar que havia de prendre una decisió", va afirmar.

A mesura que s'acostava la data de rodatge de la temporada 12 de 'The Big bang Theory', l'artista es va adonar que tindria 46 anys al final de l'enregistrament. El seu pare va morir als 52 anys i la diferència de tot just sis anys li va fer reflexionar sobre el seu futur. "No sóc supersticiós ni res d'això. Va ser només una qüestió de context ", va aclarir.

Parsons va deixar Nova York i quan va arribar a Los Angeles va comunicar a Chuck Lorre i Steven Molaro, guionistes de 'The Big bang Theory', que necessitava prendre un nou camí. "No sabia el que estava buscant, però entre el gos i el peu vaig dir: 'Val, haig de fer-me càrrec'", va matisar.