L'Apocalipsi zombi tanca un cicle. 'The Walking Dead' acabarà amb l'emissió de la seva 11a temporada. Així ho ha anunciat AMC, encara que això no significarà la fi de l'univers dels caminants, ja que la cadena ja prepara un "spin-off" centrat en Daryl i Carol.

Segons informa Variety, l'onzena temporada d'una de les sèries més reconegudes d'AMC es dividirà en dues parts i s'estrenarà finals de 2021. L'última tanda d'episodis comptarà amb un total de 24 capítols. A això cal sumar-li sis episodis addicionals que s'afegiran a la desena temporada i que podran veure's a inicis de l'any que ve.

Amb la qual cosa, queden per rodar i emetre 30 capítols de 'The Walking Dead', que acabarà definitivament a la fi de 2022. El capítol que anava a servir de final de la desena temporada es llançarà el 4 d'octubre, després d'haver-se retardat per la pandèmia del coronavirus.

De moment, es desconeixen les trames del "spin-off " que protagonitzaran Norman Reedus i Melissa McBride. Els dos actors són els únics membres del repartiment que han estat en la ficció des de la primera temporada. Angela Kang, showrunner actual de 'The Walking Dead', també serà la showrunner del "spin-off".Hi haurà també una sèrie antològica

"No podria estar més emocionades de treballar amb Scott Gimple i AMC per a desenvolupar una nova sèrie per a Daryl i Carol", va declarar Kang a la publicació estatunidenca. "Encara que 'The Walking Dead' ha estat una llar creativa durant una dècada, estic molt il·lusionada amb el que ve", va agregar.

D'altra banda, Scott Gimple, antic showrunner i director de contingut de l'univers de 'The Walking Dead', ja ha anunciat que està desenvolupant també una sèrie antològica que es titularà 'Tales of the Walking Dead' i que comptarà, en cada episodi, diferents històries al voltant de l'Apocalipsi zombi.