La plataforma de subscripció ha confirmat que la sèrie Narcos: México tindrà una tercera temporada en la qual no apareixerà l'estrella mexicana Diego Luna. La sortida de Luna d'aquesta sèrie es podia intuir després del final de la segona temporada de Narcos: México, en la qual el seu personatge, el famós i terrible narcotraficant Miguel Ángel Félix Gallardo, acabava entre reixes. Amb Narcos: México ja en el retrovisor, Luna es podrà centrar en altres projectes futurs que té com ara la sèrie en Disney+ de Star Wars sobre el personatge de Cassian Andor, que el mexicà va encarnar en la pel·lícula Rogue One: una historia de Star Wars (2016).

Quant a l'horitzó de Narcos: México, Scoot McNairy, conegut per Halt and Catch Fire (2014-2017), tornarà en la tercera temporada d'aquesta sèrie sobre les intrigues i lluites del narcotràfic a Mèxic. McNairy dona vida a Walt Breslin, un agent de la DEA que és el narrador de Narcos: México i que en la segona temporada va ser el gran enemic de Miguel Ángel Félix Gallardo.

Juntament amb McNairy també participaran en els nous episodis els actors José María Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda i Gorka Lasaosa. «Ambientada en els anys 90, quan es desferma la globalització del negoci de la droga, la temporada tres examina la guerra que esclata després que es trenqui l'imperi de Félix», va avançar Netflix en un comunicat. «Mentre càrtels novament independents tracten de sobreviure a l'agitació política i l'escalada de la violència, una nova generació de caps mexicans emergeix. Però en aquesta guerra, la veritat és la primera víctima i cada arrest, assassinat i enderrocament només allunya encara més la victòria final...», va afegir.

Una de les novetats dels nous episodis de Narcos: México és que comptaran amb Carlo Bernard com showrunner (màxim responsable d'una sèrie) en substitució d'Eric Newman, un dels cervells principals de Narcos: México, com de l'anterior Narcos (2015-2017). «Estic agraït dels meus cinc anys al capdavant de Narcos i Narcos: México i estic immensament orgullós del que aquest espectacular equip ha aconseguit amb aquestes sèries», va assenyalar Newman.

«Carlo Bernard és la primera persona a qui vaig parlar sobre aquest projecte, fa uns deu anys, i estic extremadament encantat de deixar el volant de la tercera temporada en les seves molt competents mans», va afegir.

Un altre al·licient dels nous episodis serà la participació de Wagner Moura com a director de dos capítols. Moura va interpretar Pablo Escobar en les tres temporades de Narcos, un dels primers èxits globals de Netflix i una sèrie que va disseccionar el negoci de la droga a Colòmbia abans de fer el salt el 2018 a terres mexicanes i convertir-se en l'actual Narcos: México.