Netflix ha anunciat aquest dimarts que la segona temporada de 'Luis Miguel, la serie' s'estrenarà el pròxim 18 d'abril, un dia abans que l'anomenat 'Sol de México' compleixi 51 anys. Segons va informar la plataforma, els vuit capítols que componen aquesta segona temporada seran emesos un a un cada diumenge.

Han passat tres anys des que es va estrenar de la primera part de la història biogràfica d'un dels ídols llatinoamericans més importants de tots els temps. La sèrie protagonitzada per l'actor mexicà Diego Boneta va obtenir un èxit immediat i el jove actor fins i tot va rebre els elogis del mateix Luis Miguel, qui va confessar sentir-se ben representat per Boneta.

Tot i que se sabia molt de la història de l'astre musical, la història presentada a la sèrie va causar gran enrenou a causa que el cantant s'ha caracteritzat per intentar portar una vida privada i allunyada de les xafarderies. A la primera part es va veure Luis Miguel a diferents etapes de la seva vida, des de les dificultats que va viure de nen a causa de la fama, els maltractaments del seu pare o el seu ascens professional, fins als seus primers amors i la terrible desaparició de la seva mare.

Joventut i maduresa

Fins ara continuen sent pocs els detalls que la plataforma ha donat sobre els successos que abordarà aquesta segona temporada. No obstant, se sap que aquesta es desenvoluparà en dues línies de temps: una que mostrarà la seva joventut i una altra en què s'l veurà més gran, ja al nou segle.

A les xarxes socials, els usuaris han especulat que en aquesta segona part de la història es podria veure el romanç que el cantant va tenir amb la diva de pop Mariah Carey, el seu matrimoni amb la mare dels seus fills Aracely Arámbula, així com la seva relació amb la seva filla Michelle Salas, a qui no va reconèixer com la seva filla fins al 2007.

L'elenc de la sèrie estarà compost per Macarena Achaga, Fernando Guallar, Pablo Cruz Guerrero, Teresa Ruiz i Camila Sodi, entre d'altres. El 2018 la sèrie va batre rècords de 'streaming' a la seva estrena per Netflix i va ajudar a revitalitzar la carrera del cantant, al situar els seus èxits dels 80 als primers números de les llistes de plataformes musicals com Spotify.