Miguel Bernardeau, actor d''Élite', no només està a punt d'estrenar la quarta temporada de l'exitosa sèrie juvenil de Netflix (serà el pròxim 18 de juny), sinó que serà un dels intèrprets que apareixeran a '1899', la nova ficció dels creadors de 'Dark', també per a la mateixa plataforma de 'streaming'.

En el seu nou projecte televisiu, la productora alemanya Dark Ways (dirigida per Jantje Friese i Baran bo Odar) tornarà a proposar una història de misteri, aquesta vegada, capitanejada per un elenc internacional. A més del fill d'Ana Duato, en el repartiment figuraran actors com Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume i Anton Lesser.

De fet, l'objectiu és que '1899' es converteixi en una sèrie veritablement multilingüe, en què cada personatge parlarà en la seva llengua materna, tal com se sent en l'inquietant primer 'teaser' publicat Netflix. A les imatges, es veu a la llunyania un vaixell enmig de la boira, mentre se senten veus i crits en diferents idiomes.

Viatge a Amèrica

Viatge a AmèricaLa trama de '1899' ja justifica la contractació d'actors de diferents nacionalitats, perquè la història gira al voltant d'un grup d'immigrants de diferents nacionalitats del Vell Continent que, a finals del segle XIX, viatgen amb vaixell rumb a Amèrica. Però navegant topen amb una altra embarcació d'immigrants a la deriva, que convertirà el seu viatge cap a la terra promesa en un malson i que connectarà amb el passat de cada un. La història estarà composta de vuit episodis d'una hora de durada cada un.