"Squid Game" ("El juego del calamar"), la sèrie més reeixida de la història de Netflix, estrenarà la seva segona temporada en aquesta plataforma a finals del 2023 o fins i tot el 2024, segons ha informat el creador de la sèrie, Hwang Dong-hyuk , en una entrevista aquest dimecres amb la revista Vanity Fair.

Segons aquesta publicació, aquesta demora és perquè, de moment, Dong-hyuk "només té unes tres pàgines amb idees" que encara no han estat plasmades al guió final.

"Nous jocs posaran a prova la humanitat", ha explicat concisament l'artífex de la producció sud-coreana, que ha deixat una pregunta a l'aire per als seguidors de la sèrie: "És possible la veritable solidaritat entre humans?".

Al gener, Netflix va confirmar oficialment que hi hauria una segona temporada i el seu director executiu, Ted Sarandos, va afirmar llavors que l'univers "Squid Game" "acaba de començar".

Els protagonistes de "El juego del calamar" EFE

La sèrie, concebuda com una al·legoria del capitalisme mundial, es va consagrar com la producció amb més hores de visualització acumulades a Netflix, amb 1.650.450.000 hores reproduïdes.

La plataforma va pagar el 2021 una mica més de 21 milions de dòlars per aconseguir els drets dels nou capítols de la primera temporada, i s'estima que amb l'impacte generat hagi obtingut uns beneficis de més de 870 milions.

A més, "Squid Game" va guanyar tres Globus d'Or aquest any i la sèrie es va convertir en la primera de parla no anglesa, i la primera sud-coreana, a aconseguir quatre nominacions en els premis del Sindicat d'Actors dels EUA 2022.

De fet, els seus protagonistes, Lee Jung-jae i Hoyeon Jung, van ser reconeguts a les categories de millor actor i actriu de sèrie dramàtica respectivament.