Un dels grans triomfadors dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, Usain Bolt, segueix sent el centre de totes les mirades un cop acabada la competició, i no per assumptes precisament esportius.

La filtració d'unes fotos seves en actitud afectuosa al llit amb una jove de 20 anys a Rio poden acabar costant-li car després que la germana de la seva nòvia confirmés dies enrere que estava desitjant tornar a Jamaica per casar-se amb ella, amb la que porta sortint tres anys però la identitat no es va donar a conèixer fins fa uns dies a la ciutat brasilera.

De fet, Kasi Bennett (coneguda també com la Kim Kardashian jamaicana) ha estat a Rio animant al seu xicot durant gran part dels Jocs, sense que això hagi impedit que el velocista gaudís d'una nit de festa en el seu 30 aniversari, ja que abans d'acabar amb la jove Jady Duarte, una estudiant brasilera d'origen jamaicà, va gaudir també hores abans en una festa en una discoteca de Barra de Tijuca, pròxima a la vila olímpica, en la qual se'l va poder veure ballant al ritme de hip hop amb un explosiu ball amb una altra jove brasilera.

Curiosament la jove Jady Duarte ha assegurat en declaracions a la revista Extra que es va adonar que Bolt era famós. "Per a mi va ser una trobada més, normal. Jo no vull ser famosa, em moro de vergonya", ha explicat.

Cal recordar que la seva autobiografia titulada 'Com el llamp', Bolt ja parlava sense embuts de la seva relació amb el sexe, les drogues i les dones.