Quan parlem d'esport a Manresa, a molts de nosaltres ens pot venir al cap el bàsquet, per la seva història a la ciutat i perquè hi ha un equip que ens representa a la millor lliga de bàsquet estatal, el Baxi Manresa. Però el cert és que l'oferta esportiva que presenta la ciutat no només és molt completa, sinó també molt variada. El bàsquet i el futbol són dos referents, sí, però altres esports segurament no tan mediàtics, com l'atletisme o la gimnàstica artística, també tenen un gran renom a la capital bagenca.

Amb tot això vull dir que els manresans ens podem sentir orgullosos de l'esport que tenim. No ens podem queixar. I sobretot perquè no només som bons en els esports més típics, sinó perquè també destaquem en altres que segurament no són tan coneguts.

Un menú esportiu farcit de diferents plats per escollir, al qual se n'hi pot afegir encara un més: el tir amb arc. I és que Manresa, des de fa un any, també té el Club Tir amb Arc Manresa. El darrer cap de setmana, l'entitat va estrenar-se en la seva primera competició federada i està a l'espera d'aconseguir un terreny a la ciutat, on poder desenvolupar la seva activitat. De moment, els arquers manresans s'entrenen al gimnàs de l'escola Llissach de Santpedor.

L'entrada del tir amb arc a la ciutat demostra que l'esport a Manresa segueix creixent i que les possibilitats d'escollir no només es redueixen al bàsquet o al futbol.