El celler l'Oller del Mas, situat a un parell de quilòmetres de la trama urbana de Manresa, s'ha convertit en el segon atractiu turístic més important de la ciutat, fins al punt de superar el nombre de visitants de la Seu i de tenir molt a prop el santuari de la Cova. La trajectòria de l'Oller del Mas ens diu dues coses que haurien de tenir molt presents els responsables de fer realitat el llargament frustrat objectiu de donar a Manresa una activitat turística significativa. Una, que les xifres de la Seu i la Cova són, de fet, petites i, per tant, fàcilment assolibles; segona, que desenvolupar activitats turístiques a Manresa és perfectament possible si, com ha fet el celler, s'hi posa empenta i imaginació. Altres cellers poden fer el mateix a Manresa i, sobretot, al Bages. El sector del vi té enormes possibilitats que tot just hem començat a albirar. I sobretot, la lliçó és que l'Oller ha atret públic presentant una oferta; coses per fer, per experimentar, per tastar. Un programa. La Seu, la Cova i la ciutat en conjunt han de fer el mateix amb el patrimoni i la història. I finalment, vendre-ho on cal.