Hauria de ser una erecció motiu o agreujant de condemna en un procés judicial? Jo crec que sí. Tot sovint es fa públic que en procediments judicials per violació o agressió sexual s'ha burxat sobre si la persona agredida s'havia resistit prou o no... Però em sembla que estarem d'acord que no sembla pas que es burxi tant en com és possible que els acusats trempessin enmig de por, crits, plors, cops...

Per violar amb penetració hi ha d'haver erecció i això vol dir que a algú l'ha d'excitar una situació d'abús de força física o psicològica. Si hi ha semen pel mig encara és més evident.

Per què, doncs, fins ara, s'ha posat molt més el focus en si la persona agredida es va resistir que en com es pot ser tan desgraciat d'empalmar-se en una situació en què s'està fent mal a algú? Aquest focus s'ha de moure. Cal adreçar-lo directament als que abusen d'una posició de domini per agredir.

I no s'ha de castigar només els que cometen abusos sinó els que no els eviten o no fan prou per prevenir-los o els que no els jutgen com cal i així estimulen que es produeixin noves agressions. Castigar amb severitat fins a les darreres conseqüències. Mirar cap a una altra banda o fugir d'estudi ha de deixar de ser una opció.

No descartem tampoc establir mesures preventives amb qui ha de tractar amb nens, perquè digues-me amb què trempes i et diré on no has de ser.