06 de març de 2019
06.03.2019

Què volen els «senyors» al llit?

06.03.2019 | 00:24

No fa pas gaires dies, a la perruqueria, vaig veure una foto de Madonna –a qui els diners li permeten ajocar-se pràcticament amb qui li ve de gust– amb la seva darrera parella reconeguda, Brahim Zaibat. Un jovencell (amb relació a la meitat d'anys d'ella) molt bufó i d'aspecte boníssim (tot i que del cor no ho sé del cert perquè no se li veia).

I m'encanta pensar que aquells temps dels «senyors» de casa bona que posaven pis a una monada (ni que tingués una tercera part d'edat de la seva i sense veure-li el cor), perquè era moda i perquè el cos de l'un i de l'altra els hi abocava sense miraments morals, s'han eixamplat i, ara, les «senyores» d'edat avançada i calerons sobreeixint de les butxaques poden degustar la mateixa gormanderia.

En aquestes reflexions estava quan vaig recordar un article de la periodista Gina Driéguez titulat: «Follar amb senyors».

La Gina és jove i dona consells sobre dos tipus d'homes molt habituals per lligar a la seva edat, ja que poden resultar avantatjosos de cara a no malmetre un cor jovencell.

Els uns solen ser casats (detallet que solen obviar), amb fills petits, bones feines estables i força avorriment. Per aquest motiu busquen divertir-se per oblidar que ja no són joves.

I jo potser hi afegiria que també són immadurs. Però, llavors, potser hi hauria massa homes immadurs, no? I això no deu ser real, oi? Es veu que també són covards perquè solen acomiadar-se amb un senzill whatsapp. Tanmateix, resulten pràctics perquè, en l'ínterim, poden pagar l'entrada al cinema, les crispetes, el sopar i l'habitació d'hotel (ja que els pisos d'estudiants els resulten ronyosos).

Els altres són més perillosos perquè són intel·lectuals: periodistes, escriptors, músics, actors, polítics... Són molt vanitosos i solen creure's interessantíssims. Exigeixen agraïment infinit per dedicar temps i atenció a dones jovenetes. Tanmateix, són enriquidors. I solen ser generosos –per sentir-se molt poderosos– i, fins i tot, pagar el lloguer del pis ronyós. Però solen tenir molts complexos i ser emocionalment inestables. No saben gestionar la seva vida i encara menys una relació. A part d'un altre tret que els caracteritza: solen enviar els mateixos missatges a totes les dones que els adoren aparentment. I les dones solen tenir moltes amigues i fer-se confiança. I els enxampen.

Es veu –i crec que ho explica per experiència– que ambdós tipus d'homes, al llit, es conformen amb poca cosa. Perquè els pot més l'eròtica d'estar amb una noia jove. Per això la Gina els troba pràctics, suposo... I per això els aconsella.

Us imagineu Madonna acontentant-se amb poca cosa, ni al llit? Jo no!

I és que els llits són delicats. De fer, perquè no tinguin arrugues. I d'emplenar, perquè les nòrdiques són complicades. I de fornir, perquè les esposes resulten avorrides i les jovenetes compliquen la vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Club Subscriptor Regió7

Avantatges i ofertes

Consulta les promocions exclusives vigents per als subscriptors de Regió7. 

 
Quiosc Regió7

Subscriu-te a Regió7

Descobreix una manera diferent de llegir l'edició en paper del diari amb la nostra versió digital. 

 
L'últim El més llegit