Oxigen. El triomf de dissabte contra el Múrcia dona aire a un Baxi Manresa que s'ofegava. L'equip continua al pou, però sortir de la zona de descens és a tocar. Betis i Estudiantes comparteixen el mateix balanç que els bagencs, 3 victòries per 8 derrotes; mentre els murcians, Fuenlabrada i Obradoiro sumen un sol triomf més.

Temps. És el que s'ha guanyat Pedro Martínez amb la seva pissarra, movent bé la banqueta en la remuntada contra el Múrcia i traçant la jugada del triple de Toolson que empatava el partit a falta de 40 segons. No és un tècnic de crits ni contagia energia, però és innegable que ha aconseguit que l'equip no s'hagi deixat anar tot i la plaga de lesions (13) i els constants canvis que això ha comportat (19 jugadors ha utilitzat, ja).

Renovació. En un joc interior d'homes que agafen rebots, però que anoten poc i tenen escassa visió de joc, Mitrovic ha aportat en els cinc partits que ha disputat a la lliga punts (11,6 de mitjana, només superat per Fer-rari i Toolson), contraatacs i assistències. El serbi il·lusiona a la grada, però, es quedarà?

Antiespectacle. Si hi ha quelcom que preocupa més que l'encert de Dani Pérez (1 de 19 en triples) és la revisió de les jugades. La nova normativa trava el joc i és confusa. El base supleix la seva mancança excel·lint en altres facetes del joc, fet que l'arbitratge no fa, ni amb pantalla ni sense.