08 de febrer de 2020
08.02.2020

En record de Rosa Argelaguet

07.02.2020 | 22:51

Totes les persones que formem part de la UPC Manresa estem de dol: ens ha deixat la nostra directora, Rosa Argelaguet Isanta. La Rosa ha estat sempre una persona molt inquieta, amb moltes idees que ha volgut portar a terme i pràcticament sempre ho ha aconseguit.

A la UPC Manresa fou directora, en primer lloc, del Departament d'Enginyeria de Disseny i Programació de Sistemes Electrònics i va impulsar la creació del grau en Enginyeria de Sistemes TIC.

En els darrers 6 anys, com a directora de la UPC Manresa, ha engegat molts projectes, com ara la creació del grau en Enginyeria de l'Automoció i la modernització dels equipaments i laboratoris de recerca i docència.

Volem destacar la seva especial atenció cap als estudiants, va instaurar per primer cop un acte de graduació i va fomentar la creació d'associacions d'estudiants, les quals són de gran importància per a la vida de l'escola.

Així, els progressos dels últims anys a la UPC Manresa són fruit de la seva empenta, el seu esforç, la seva perseverança, el seu enginy, la seva simpatia i la seva il·lusió.

Per altra banda, ha establert relacions amb el teixit empresarial, amb altres centres educatius, amb entitats i ajuntaments.

Per tot això podem dir que no només ha deixat un gran buit a la nostra escola, sinó també al nostre entorn social. Són moltes les persones i entitats que ens han fet arribar el seu condo, i per això els volem agrair el seu suport i les seves paraules d'ànim.

La Rosa era una gran professional, una gran persona i una gran amiga. Intentarem seguir les seves passes, però la trobarem molt a faltar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Club Subscriptor Regió7

Avantatges i ofertes

Consulta les promocions exclusives vigents per als subscriptors de Regió7. 

 
Quiosc Regió7

Consulta l'exemplar d'avui

Al quiosc del diari pots llegir en format digital l'edició publicada en paper. 

 
L'últim El més llegit