21 de juny de 2020
21.06.2020
Regió7

El regne dels excessos

«White lines» és un thriller amb tocs de comèdia que narra la recerca de Zoe, germana d'un jove DJ anglès que va desaparèixer a Eivissa 20 anys enrere

20.06.2020 | 22:48
El regne dels excessos

La música acompanya l'espectador durant tot aquest viatge. Radiohead, David Guetta i fins Estrella Morente posen la banda sonora a aquesta sèrie. Les cançons també serveixen per descriure cada personatge de Pina, un cosa que moltes vegades sorprèn. I no per les oportunes eleccions del creador, sinó pel seu sentit de l'humor. Per exemple, a un camioner andalús li posa la música de fons dels Manolos i a una banda de narcos romanesos el Dragostea din tei d'O-Zone.

El repartiment està format majoritàriament per actors britànics, com Laura Haddock, Daniel Mays, Laurence Fox i Angela Griffin. Encara que també hi ha cares conegudes per als hispanoparlants com Juan Diego Botto, Belén López i Pedro Casablanc.

La ironia i el sentit de l'humor de Pina també es poden percebre en el mateix títol de la sèrie, White lines, la traducció del qual és línies blanques. Com vicia trobar els dobles sentits a tot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Club Subscriptor Regió7

Avantatges i ofertes

Consulta les promocions exclusives vigents per als subscriptors de Regió7. 

 
Quiosc Regió7

Subscriu-te a Regió7

Descobreix una manera diferent de llegir l'edició en paper del diari amb la nostra versió digital.