Des del Consell Comarcal del Bages volem fer públic el suport total a la tasca duta a terme per l'equip de professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa davant l'atac gratuït i inconsistent fet públic dies enrere. Després de les manifestacions i acusacions gratuïtes, infundades i completament injustes realitzades per la PAHC Bages contra les nostres companyes de Serveis Socials de Manresa, l'Àrea de Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Bages ens posicionem clarament al costat de les nostres companyes, els donem tot el suport i, una vegada més, reivindiquem la professionalitat amb què dia rere dia treballem.

Ja fa temps que des de Serveis Socials reivindiquem la valorització de la nostra feina. Perquè la fem ben feta i amb rigor professional. Ja n'hi ha prou de faltes de respecte a la feina dels Serveis Socials. Ja n'hi ha prou de posar-la en dubte i en qüestió de manera constant. Ja n'hi ha prou de mentides. Seguim treballant, i treballant bé. Per això hi som.

I, repetim, donem tot el suport a les companyes de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa, i a totes les companyes de Serveis Socials d'arreu, que sempre, i en especial en aquest temps de pandèmia, ens hem arremangat i hem treballat sense descans per tal de donar resposta a les necessitats dels veïns i les veïnes.