Aquest petit escrit és per donar les gràcies a tot el personal d’Althaia d’urgències i planta. El 2 de desembre passat, de resultes d’una caiguda, vaig haver d’ingressar a l’hospital fins al dia 7. Sempre vaig estar molt ben atesa i el personal em va fer sentir molt còmoda i apreciada en tot moment.

Moltes gràcies a tothom.

Hi ha polítics que volen fer de polítics, però no són polítics perquè es van desprendre de la branca de l’arbre maternal sense estar degudament alletats.

Politicastres que abusen de la santa i bona gent per conduir-los per camins de tenebres prenyats d’odi. Quina herència!

Costa de creure que els governants d’algunes institucions hagin passat per la universitat. Els seus comportaments d’elevada temperatura verbal i minvada de tota moral ho demostren dia a dia. Es passen més temps barallant-se que construint el país.

Si continuem treien pit a la Constitució i desobeint lleis, aviat viurem en un regne de regnes on les enveges de territoris i odis de famílies seran ingovernables.

Mentrestant, el contingut de l’olla de diferents ideologies polítiques, difícil, molt difícil de coure, i més difícil de digerir, va bullint i el pitjor és que no hi ha vàlvula de seguretat.

No trenquem la pau. La pau i les dones que són el jardí de la terra, és el més bonic que hi ha sobre la superfície oblonga d’aquest planeta.

Seria bonic, molt bonic circular tots plegats pels camins i caminets dels bons homes amb les mans unides i els cors també.