Abans que res, vull dir que soc lector de Regió7 des del primer exemplar. La meva mare (EPD) va ser-ne la subscriptora número 3. Jo encara continuo sent-ho.

Estic molt preocupat perquè, en tota la història del diari, li asseguro que mai abans s’havien vist el reguitzell de titulars negatius en portada, amb referència a la ciutat de Manresa, com està passant durant el 2023. Avui mateix, 31 d’octubre, en tenim un de ben trist i malsonant:«Manresa s’empobreix en relació amb les altres ciutats grans catalanes». Estarà d’acord amb mi que escriure i publicar aquest tipus de titulars fan mal a la reputació de la ciutat i li fan un mal favor (o «mala premsa», mai millor dit).

Em pregunto, qui voldrà invertir en una ciutat la imatge de la qual està sent degradada pel propi diari de referència? Tingui en compte que els seus titulars arriben més enllà de la nostra comarca. Per exemple, TV3 us fa d’altaveu a primera hora del matí a tot Catalunya, perquè informa dels titulars dels diaris, entre els quals el Regió7.

Llegint altres publicacions, tinc la sensació que ciutats com Terrassa i Sabadell deuen tenir diaris que «competeixen» en titulars positius. Segur que també els passen coses menys alegres als nostres veïns, però els seus diaris no se’n fan ni tant ressò ni tan constant com passa a casa nostra amb el nostre diari!

A Manresa, en tenim moltes de notícies bones. Per què no parleu en portada de l’Hospital, dels projectes en marxa de la Fàbrica Nova, de l’estació dels FCCsubterrània, del carrer Guimerà i l a nova mobilitat, del patrimoni arquitectònic, de la Seu, de la Cova, de les terrasses del Passeig, dels grans científics, empresaris i esportistes manresans actuals, etc.? De ben segur que ajudaríeu a restablir i millorar la imatge de la ciutat, la qual durant aquest 2023 crec que heu contribuït a empobrir, publicant tanta «mala notícia» a primera plana.