22 de desembre de 2008
22.12.2008

Un cinquè premi de la loteria de Nadal "esquitxa" Solsona

22.12.2008 | 20:30
Els premiats

Aquesta administració, l'única en funcionament a la capital solsonina, ha venut una sèrie d'un dels cinquens premis, el 30.227 i ha repartit uns 50.000 euros. Segons han explicat els responsables de l'administració La Vinya, situada al centre de Solsona, al carrer del Castell, el número s'ha venut en dècims a la guixeta i per tant, haurà estat molt repartit. Habitualment, des que la van obrir, aquesta administració retorna el 80% de la loteria venuda per la Rifa de Nadal.

Una reproducció del Gegant Boig de Solsona llueix a l'interior de l'establiment un cartell amb el número premiat. Segons Miquel Vila, fill del propietari de l'administració, és possible que fins i tot hagin 'pessigat' algun altre premi, però 'no hem tingut temps de mirar-ho', explicava. Vila deia orgullós que tot i no haver venut mai cap premi, durant els set anys de funcionament de l'administració, cada any retornen a l'entorn del 80% de l'import de la loteria venuda amb premis menors.

El número que s'ha venut a Solsona no s'havia demanat des de l'administració, sinó que és una de les sèries que l'ONLAE hi envia per vendre.

La Vinya l'administren des de fa set anys Marcel·lí Vila i Aurèlia Colell. Colell ja havia portat una altra administració de loteria a Solsona, la número 1, que era d'una seva tieta i que quan va tancar va deixar la capital solsonina sense cap despatx oficial de venda de loteria. Ara fa set anys van aconseguir obrir la número dos, tot i que actualment és l'única administració que funciona a Solsona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema