12 de agost de 2020
12.08.2020

Regió7

Un incendi crema dues naus industrials al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós

El foc ha calcinat completament una nau i prop del 90% de la del costat

13.08.2020 | 21:58
Un incendi crema dues naus industrials al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós

Quatre dotacions dels Bombers segueixen treballant en l'incendi que ha afectat dues naus industrials al polígon de Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages. Malgrat que el foc està apagat, és previst que el cos de bombes es quedin tota la nit remullant i revisant la zona per acabar de donar-lo per extingit.

Aquest dimecres a la nit i dijous a la matinada eren setze les dotacion del cos que treballaven en l'extinció d'un incendi en les dues naus industrial que estan de costat a Sant Fruitós de Bages. El foc s'ha declarat quan faltaven pocs minuts per les 11 de la nit i a causa de les flames, molt virulentes, el sostre de les naus ha caigut. Es tracta de dues empreses ubicades al polígon de Sant Isidre, una de les quals es dedica a la fabricació de peces de plàstic i a on, segons Bombers, hi ha dissolvents i pintures. El fum és ben visible des del poble. L'altra empresa es dedica al transport i la logística, i hi havia tràilers que els efectius encarregats de l'extinció de l'incendi han pogut protegir mentre els retiraven. Actualment, el foc ja ha cremat completament la nau de l'empresa de transports i logística Go Viltrans i prop del 90% de la del costat, Plàstics EnsijaTot i que una de les empreses treballa principalment amb plàstic, els Bombers no han evacuat ningú. L'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán, que seguia ahir a la nit l'evolució de l'incendi, deia en declaracions aquest diari que les previsions eren que el foc cremés "tota la matinada" i que caldrà esperar avui les investigacions per aclarir la causa de l'incendi. L'alcaldessa deia que no hi hagut ferits.

Una de les empreses és Plàstics Ensija, una empresa familiar de Sant Fruitós. L'altra nau és de l'empresa de transports i logística Go Viltrans.

Al matí els bombers ja han aconseguit controlar el foc i es mantenien diverses dotacions per seguir remullant, sobretot des la part superior a través d'un camió escala, ja que a l'interior hi havia diversos punts on el material continuava cremant. Des del tot el perímetre de les instal.lacions es pot veure les greus afectacions que el foc ha provocat a les naus de l'empresa, que es troba situada en un extrem del polígon.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook