25 de febrer de 2021
25.02.2021

Regió7

La PACH reclama el lloguer social per una veïna en situació de vulnerabilitat

La plataforma lamenta que Aaziza Zecari, una dona amb un 46% de discapacitat, ha patit 4 quatre intents de desnonament

25.02.2021 | 14:40
La PACH reclama el lloguer social per una veïna en situació de vulnerabilitat

La PACH Bages ha denunciat aquest matí en roda de premsa els quatre intents de desnonament que ha viscut la veïna de Manresa Aaziza Zecari, sense rebre cap alternativa de lloguer social per part de l'Agència Catalana de l'Habitatge. La plataforma ha avisat sobre la seva voluntat de manifestar-se dimecres vinent al Palau Firal, on té la seu la Delegació Territorial de la Generalitat, si l'agència no s'avé a regularitzar la seva situació.

Zecari viu en un bloc del carrer Girona, que la PACH va ocupar l'abril del 2014. L'immoble, anteriorment propietat de Sareb, va passar a ser gestionat per l'Agència Catalana de l'Habitatge, qui va arribar a un acord de lloguer social amb les famílies residents. L'afectada però, viu en un dels pisos que no va entrar dins l'acord, ja que es va ocupar posteriorment de forma irregular.

En aquest sentit, els membres de la plataforma acusen a l'agència pública «d'actuar sense cap escrúpol» contra l'afectada, que té reconegut un 46% de discapacitat, i «d'intentar-la desnonar enlloc d'oferir-li una solució perquè no es quedi al carrer».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook