A Regió7 seguim innovant i aplicant noves millores que ajuden la nostra redacció a evolucionar la relació amb els lectors. Des d'avui, els usuaris registrats podran accedir, gratuïtament, a una sèrie d'articles de qualitat i beneficiar-se de funcionalitats extra mentre consulten l'edició digital del diari.

Que els usuaris naveguin per la web identificats ens permetrà establir nous canals de comunicació directa amb els lectors i els podrem conèixer millor per adaptar serveis i continguts de valor afegit als seus interessos.

Les notícies per a usuaris registrats estan ja identificades amb la marca R7 + i accedir-hi és molt fàcil: l'usuari només cal que es registri amb el seu correu electrònic i les dades de contacte. I si ja ho és, l'únic que haurà de fer és iniciar sessió amb el correu electrònic que en el seu dia va facilitar i la corresponent contrasenya.

El logotip R7+ destaca les notícies exclusives per a usuaris registrats Regió7

Un dels avantatges dels continguts R7+ és que es llegeixen amb un format de notícia més ampli i amb menys publicitat. Els grans reportatges, les entrevistes, les opinions i les exclusives tenen a partir d'aquest dilluns una estructura visual més completa, amb dades i imatges que faciliten la lectura clara.

A més, pel fet de ser usuari registrat podràs rebre a la safata d'entrada del correu electrònic una newsletter amb els principals titulars del dia i podràs navegar identificat a l'app mòbil de Regió7. També, podràs participar deixant comentaris a les notícies i votant a les enquestes d'opinió.

El botó per guardar els articles i llegir-los més tard

És a la pròpia informació publicada a la web des d'on els usuaris podran aportar les seves impressions i opinions, i també guardar els textos en una llista de favorits per llegir-los i recuperar-los més tard.

Més de 50.000 lectors cada dia

L'edició digital de Regió7 és un dels mitjans en català més llegits (al març va ocupar el vuitè lloc al rànquing de l'auditora OJD Interactiva). Cada dia té una mitjana de 53.083 lectors diferents i al llarg del mes són més de 700.000 (723.050 durant el març), que realitzen més de 2,6 milions de visites i consumeixen més de 4 milions de pàgines vistes.

El diari també és referent a les xarxes socials, amb 29.000 seguidors a Facebook; 24.700 a Instagram; i 24.200 a Twitter.