Regió7 va engegar una nova estratègia digital el 28 d'abril passat amb l'estrena dels continguts R7+, una selecció d'articles oferts exclusivament als usuaris registrats. L'aposta ha trobat bona rebuda entre els lectors i, quatre mesos després d'haver-la posat en pràctica, el web del diari ja ha superat els 15.000 lectors inscrits. Aquest dijous, concretament, s'ha arribat als 15.527.

Els articles que s’emmarquen dins l’etiqueta R7+ són gratuïts igual que la resta, però tenen, a més, un tractament periodístic diferencial, una presentació més modera i neta i menys publicitat. Els usuaris registrats, paral·lelament, també poden gaudir gratis d’un servei per guardar articles i llegir-los més tard i de les newsletters. Actualment són quatre: un apunt a primera hora a càrrec de Marc Marcè, director del diari; els titulars del dia cada matí; un resum de notícies vespertí; i un butlletí cultural els divendres

Les notícies reservades per als usuaris registrats estan identificades amb un logotip negre i daurat que indica R7 +. Accedir-hi és molt fàcil: els lectors ja registrats només cal que s'identifiquin a la part superior dreta de la web. I els que no estan registrats ho poden fer gratuïtament facilitant un correu electrònic i les dades de contacte i escollint una contrasenya.

Que els usuaris naveguin per la web identificats ens permet establir nous canals de comunicació directa amb els lectors i els podem conèixer millor per adaptar serveis i continguts de valor afegit als seus interessos.

112.000 lectors en un dia

L’audiència diària de Regió7.cat s’ha situat els darrers mesos en els 50.000 usuaris. Ja és habitual, però, que en forces dies aquesta xifra es dispari per sobre dels 90.000 lectors, com divendres, dissabte i diumenge de la setmana passada o aquest dimecres, quan es va arribar als 112.254 usuaris, a tocar del rècord vigent, els 112.349 assolits el 17 de juliol.