Regió7 continua consolidant la seva posició de líder a la Catalunya central, tant en format paper com en digital. Aquest dimecres, la comunitat d'usuaris registrats al web del diari ha assolit les 20.010 persones, totes elles donades d'alta a www.regió7.cat des que l'abril passat es van estrenar els continguts R7+, gratuïts, però reservats per als lectors més implicats.

Amb una mitjana diària que supera els 50.000 lectors diferents, l'audiència de Regió7 continua creixent exponencialment i periòdicament es repeteixen pics superiors als 100.000 usuaris, com el registrat dilluns passat. Un reconeixement a l'aposta pel periodisme de proximitat de qualitat, a l'actualització constant de continguts i a la suma de nous canals informatius, els darrers, les alertes informatives, les newsletters i TikTok.

Ara, a més, gràcies a la nova estratègia digital engegada a l'abril d'enguany, bona part dels lectors naveguen identificats a la web i això permet al diari conèixer els usuaris i adaptar els continguts als seus gustos i, també, adaptar els serveis a les seves necessitats.

Dels 20.010 usuaris registrats, 5.000 s'han donat d'alta en els darrers dos mesos. En fer-ho, han tingut accés als continguts R7+, una selecció d'articles oferts exclusivament als lectors registrats. Són continguts gratuïts igual que la resta, però tenen, a més, un tractament periodístic diferencial, una presentació més moderna i neta i menys publicitat. Aquestes notícies estan identificades amb un logotip negre i daurat que indica R7+. 

Dos avantatges més reservats per als usuaris registrats són l'opció de poder guardar articles en una biblioteca pròpia per llegir-los més tard i les newsletters. Actualment, se n'envien quatre als lectors que les activen: un apunt a primera hora a càrrec de Marc Marcè, director del diari; els titulars del dia cada matí; un resum de notícies vespertí; i un butlletí cultural els divendres.

Per accedir a totes aquestes funcionalitats de Regió7.cat, els lectors ja registrats només cal que s'identifiquin a la part superior dreta de la web. I els que no estan registrats ho poden fer gratuïtament facilitant un correu electrònic i les dades de contacte i escollint una contrasenya.