Mira qui felicita Nadal a Regió7 des dels escenaris i les xarxes

Perfils de la Catalunya central de diferents àmbits han fet arribar al diari les seves felicitacions nadalenques en un vídeo

Una felicitació de Nadal molt especial per Regió i els seus lectors

Alba Díaz / Andrea Izquierdo

Alba Díaz

Alba Díaz

Diferents esportistes i artistes de l'escena i les xarxes feliciten les festes de Nadal a Regió7 i els seus lectors. Perfils de l'àmbit cultural com l'actriu Gina Gonfaus, la dramaturga Sílvia Sanfeliu i l'exconcursant d'Eufòria Edu Esteve, que va fer vibrar Martorell a l'agost en el marc de la festa major, han traslladat a la redacció del diari els seus missatges de felicitació de Nadal.

També, des de l'àmbit esportiu, Noah Baffoe, jugador del primer equip del CE Manresa, i l'atleta de Sant Joan de Vilatorrada Meritxell Soler han volgut desitjar una bona entrada d'any i han expressat les seves ganes de cedir el relleu al 2023.

A la felicitació també han participat tres influencers manresans que han destacat a les xarxes aquest 2022: Shalana Rodríguez, coneguda a TikTok per cantar al cotxe, l'streamer amb més de 10.000 seguidors a Twitch, Norman López, i la coach de parelles Marta Parella.