Regió7.cat supera els 25.000 usuaris registrats

El diari tanca el millor febrer i un dels quatre mesos més destacats de tota la història de la web, amb més de 819.000 lectors diferents

Una persona consulta Regió7.cat

Una persona consulta Regió7.cat / Andrea Izquierdo

Redacció

Regió7 ha superat en l'arrencada d'aquest mes de març la marca dels 25.000 usuaris registrats (dimarts n’eren ja 25.298), una dada que confirma l'interès que generen els continguts Premium que ofereix el diari en la seva edició digital i els avantatges extra que obtenen les persones que es registren a www.regio7.cat.

Referent i líder indiscutible tant a Manresa i al Bages, com a la resta de comarques de la Catalunya central, Regió7 va apostar ara fa deu mesos pels continguts R7+, gratuïts, però reservats per als lectors més implicats amb el diari. A més de poder llegir tots aquests continguts, els usuaris registrats tenen dos avantatges més: l'opció de guardar articles en una biblioteca pròpia per llegir-los més tard i les newsletters. Actualment, se n'envien quatre als lectors que les activen: un apunt a primera hora a càrrec de Marc Marcè, director del diari; els titulars del dia cada matí; un resum de notícies vespertí; i el butlletí cultural D'Entrada, que s'envia cada divendres al migdia amb propostes per al cap de setmana.

Per accedir a totes aquestes funcionalitats de Regió7.cat, els lectors ja registrats només cal que s'identifiquin a la part superior dreta de la web. I els que no estan registrats ho poden fer gratuïtament facilitant un correu electrònic i les dades de contacte i escollint una contrasenya. 

A l'espera de la validació per part de l'auditora OJD, les dades provisionals de Regió7 indiquen que el mes de febrer va ser de rècord, amb una audiència mitjana diària de 62.015 lectors diferents. També va ser el millor mes de febrer i un dels quatre millors de tota la història de la web en quant a usuaris totals refereix, amb 819.057, tot i tractar-se d’un mes de 28 dies. 

Al mateix temps que Regió7 es consolida com el mitjà digital amb més audiència del seu àmbit, la difusió del paper es manté en una posició de lideratge també en aquest segment. Els darrers estudis EGM, els de referència al sector, atorguen a Regió7 de paper una mitjana de 20.000 lectors diaris. 

62.000 lectors cada dia

A l'espera de la validació per part de l'auditora OJD, les dades provisionals de Regió7 indiquen que el mes de febrer va ser de rècord, amb una audiència mitjana diària de 62.015 lectors diferents. També va ser el millor més de febrer i un dels quatre millors de tota la història de la web en quant a usuaris totals refereix, amb 819.057, tot i tractar-se d'un mes de 28 dies. Totes aquestes persones van fer 2,15 milions de visites a www.regio7.cat i van consumir 4,35 milions de pàgines vistes, la quarta millor dada en el registre històric del site.

L'expansió de Regió7 també és notòria a les xarxes socials. Aquest març, el perfil del diari a Instagram acaba de superar els 27.000 seguidors i el de TikTok, creat recentment, ja en té 2.017.