Somiar que et mors, que caus a l'abisme, que tens una cita a la qual no aconsegueixes arribar mai o que algú et persegueix són alguns dels malsons més comuns que es tenen. Però què revelen exactament aquest tipus de somnis? Descobreix a continuació quins són els 5 malsons més comuns i els seus significats:

1.Somiar que et persegueixen: Somies que et persegueix una persona, a la qual habitualment no veus la cara, o un animal i no aconsegueixes avançar ni escapar d'ella o ell. Segons els experts aquests malsons són habituals quan sentim pànic a una situació o un individu i no volem enfrontar-nos-hi. Perquè aquests malsons no ens facin malbé més nits el millor és esbrinar de quina persona o situació tenim por i solucionar el problema amb valentia el més aviat possible.

2.Somiar amb la teva mort o la d'un ésser estimat: Quan somies que es mor un ésser estimat es diu popularment que allargues la vida d'aquesta persona. Però la veritat és que aquests somnis simplement posen de manifest l'important que és per a tu aquesta persona i tot el que desitges seguir al seu costat el major temps possible.

Si el que somies és amb la teva mort, no t'alarmis, perquè en realitat aquest tipus de somnis simbolitzen que et trobes o desitges realitzar canvis importants en la teva vida i no té per tractar-se d'una cosa negativa.

3.Somiar que estàs nu en públic: Aquest malson sol ser molt freqüent en l'etapa de la pubertat. Si quedes nu en una situació en què sents molta vergonya és que et sents vulnerable. Si per contra, quedes nu però no sents pudor, els experts consideren que és un senyal clar que estàs a gust amb la teva forma de ser i amb la teva vida.

4.Somiar que no pots moure't o cridar: En plena situació de perill i no ets capaç ni de cridar per demanar auxili ni de moure't per escapar. El subconscient podria revelar en aquest cas que a la vida real tenim dificultats per expressar les emocions o els sentiments. Els metges recomanen davant aquesta situació començar a exterioritzar amb els nostres éssers estimats les nostres veritables emocions.

5.Caure a l'abisme: Aquest somni pot significar dues coses ben diferents. D'una banda pot posar de manifest que sentim que estem perdent el control de la nostra vida i que tenim por a fracassar. També és possible que somiïs aquest tipus de malsons quan consideres que tens massa responsabilitats i necessites allunyar-te d'elles. Analitza en quin moment de la teva vida et trobes per poder donar-li sentit a les caigudes a l'abisme en els teus somnis.