Per tenir una pell jove, sana i lliure d'imperfeccions no n'hi ha prou amb l'ús de cremes. L'alimentació és fonamental. Si deixem de cuidar-nos, la nostra pell ho notarà i ens arrisquem a l'aparició de les odioses arrugues. A més d'aliments, hi ha begudes riques en vitamines i antioxidants que ajuden al fet que nostra pell llueixi. A continuació et proposem cinc receptes de batuts fàcils de dur a terme per revitalitzar-te per dins i per fora.

Batut contra les impureses i els punts negres

Ingredients: una papaia, cinc maduixes, un got de llet (sencera, semi o descremada) i gel picat.

Així es prepara

Tallem en diversos trossos les maduixes. Extraiem la polpa de la papaia, retirem les llavors i la tallem en diverses porcions. Ho introduïm tot en la batedora al costat del got de llet. Ho batem ben tot i afegim una mica de gel picat.

Batut contra l'envelliment

Ingredients: dos tomàquets vermells, un grapat de germinat de soja, una branca d'api, julivert, sal, suc de llimona i una cullerada de clorofil·la líquida.

Així es prepara

Introduïm tots els ingredients a la batedora amb aigua suficient perquè es liqüi.

Posem el contingut en un got i afegim un polsim de sal i unes gotes de llimona. Aquest batut combat els radicals lliures i elimina toxines.

Batut contra l'acné

Ingredients: mig mango, dues taronges, una llimona, una aranja, aigua mineral i gel picat.

Així es prepara

Espremem les taronges, l'aranja i la llimona. Pelem el mango, el tallem en diversos trossos i l'introduïm en la batedora. Afegim el suc de fruites, una mica d'aigua i ho batem tot. Ho servim amb una mica de gel picat. Aquest batut és ric en vitamina C i té propietats antibacterianes.

Batut hidratant

Ingredients: un cogombre, una branca d'api, una dent d'all, una cullerada d'alfals i dos gots d'aigua mineral.

Així es prepara

Treiem les llavors al cogombre i el tallem. Pelem l'all i li extraiem el centre perquè no repeteixi. Introduïm l'all i el cogombre en la batedora al costat de l'alfals, l'api i l'aigua mineral. És recomanable prendre-ho en dejú. A més d'hidratar la pell, aquest batut contribueix a la pèrdua de pes.

Batut revitalitzant

Ingredients: Dues pomes, un grapat de raïms, el suc de mitja llimona i un got d'aigua mineral.

Així es prepara

Tallem les pomes en daus sense pelar-les i els introduïm en la batedora al costat de la resta d'ingredients. Aquest batut és ric en antioxidants i ha de prendre's immediatament perquè no perdi les seves propietats.