11 de desembre de 2017
11.12.2017
40 Años
40 Años

Retiren del mercat lots de llet infantil per un brot de salmonel·losi

En concret són productes de les marques Damira, Sanutri i Puleva Bebé

11.12.2017 | 20:25
Un nen beu llet.

Diversos lots de llet per a infants lactants de la filial espanyola de la multinacional francesa Lactalis Internacional, Lactalis Nutrició Iberia, amb seu a Catalunya, han estat retirats del mercat després que les autoritats sanitàries de França hagin fet el mateix per un brot de salmonel·losi en nens menors de sis mesos.

El mercat estatal no ha registrat cap cas d'aquesta malaltia associada als lots de Lactalis , però la filial establerta a Catalunya ha retirat els lots per precaució atès que s'han fabricat en la mateixa línia de producció que els de les marques franceses afectades, segons ha informat el Departament de Salut. En concret són lots de productes de les marques Damira, Sanutri i Puleva Bebé.

Salut ha explicat que des de l'empresa s'ha volgut deixar constància que el consum de la resta de productes i lots de les marques Sanutri i Puleva Bebé "és segur", incloent-hi tots els productes de llet líquida de la marca Puleva Peques que es fabrica a instal·lacions de l'Estat.

Des del Departament també s'indica que tot i que no s'ha comunicat cap cas associat a Espanya, com a mesura de precaució es recomana als consumidors que poguessin tenir a la seva llar productes dels lots afectats que s'abstinguin de consumir-los i que els retornin als punts de venda.

Per a més informació Lactalis Nuntrició Iberia ha habilitat el número de telèfon 900 102 336, al qual atén les consultes de 08.30 h a 18.00 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...