Les pràctiques sexuals són d'allò més diverses i curioses, això sí, en funció de cada parella. Els gustos sexuals de cada persona són únics i, en moltes ocasions, peculiars. Cada un troba el seu clímax amb una postura determinada o en un ambient específic. Per conèixer l'àmplia varietat de termes que deixa el sexe, desgranem un diccionari de pràctiques sexuals curioses i, alhora, impronunciables.

Matutolagnia

Es tracta del gust per practicar sexe al matí, just al despertar-se. Aquest moment en què obrim els ulls i busquem la nostra parella amb la intenció de començar el dia de la millor manera. Aquest sexe matiner és una pràctica d'allò més estesa però que segurament molts desconeixien fins ara que tenia un nom tècnic.

Tickling

És una pràctica sexual d'allò més divertida per a aquells que els agraden les pessigolles. Consisteix en aconseguir l'orgasme a través d'un pesigolleig eròtic. El plaer arribarà mitjançant les pessigolles a les zones més erògenes

Altocalcifília

Aquesta pràctica sexual està relacionada amb l'ús de talons alts. Els seguidors d'aquesta pràctica busquen el plaer amb l'ús d'aquest tipus de calçat, que es es converteix en la seva joguina sexual per aconseguir el clímax.

Parcialisme

El plaer sexual en aquest cas es concentra en una part concreta del cos. Si per a uns la boca, el coll o les orelles poden ser les seves zones erògenes, en la pràctica del parcialisme l'interès se centra en zones del cos més peculiars, que poden ser les aixelles o el nas. Als seguidors d'aquesta pràctica els encanta petonejar o llepar aquestes parts de l'anatomia de les seves parelles.

Abdorgasme

Els que gaudeixen d'aquesta pràctica sexual són aquells que poden sentir el plaer en situacions d'allò més inesperades. Persones que arriben a l'orgasme mentre van en bicicleta, neden o simplement caminen de pressa.

Somnofília

En aquest cas l'orgasme arriba practicant sexe amb una persona que està adormida. La possibilitat de controlar i gestionar aquest cos adormit és una font de plaer per als seguidors de la somnofília. I, a mesura que la persona es va despertant, el morbo va creixent.

Ursusagalamatofília

Aquest impronunciable nom amaga rere seu el gust per practicar sexe disfressats d'animals. Les parelles a les quals els agrada aquesta pràctica es disfressen d'óssos o de conilletes per excitar al màxim i aconseguir el màxim plaer sexual possible.

Bangover

Aquest terme està relacionat amb el cruiximent resultant d'una deteminada pràctica sexual. L'endemà, quan el cos recorda aquelles postures o moviments que van aconseguir l'orgasme, el cos es torna a excitar.