L'empresa especialitzada en sistemes de telemedicina TeleHealth Devices, amb el centre tecnològic Eurecat, han desenvolupat el sistema iCardio, l'electrocardiògraf professional més petit del món, que facilita la detecció preventiva de cardiopaties, una de les primeres causes de mort.

iCardio permet realitzar un electrocardiograma sense haver d'anar a una consulta mèdica i poder disposar d'un informe diagnòstic al mòbil o la tauleta, signat per un metge especialitzat, en només deu minuts.

Un dels elements de l'iCardio és la unitat de captació iCardio, un electrocardiògraf digital professional, amb una resolució de 2000 sps, que permet fer un electrocardiograma en menys de 2 minuts sense l'ús de ventoses, gel, llitera o altres productes. També està dotat amb una aplicació mòbil, la iCardio APP, que rep la informació via Bluetooth i permet visualitzar l'electrocardiograma i enviar-lo al Call Center mèdic del sistema. Completa la plataforma l'iCardio Server, el sistema Back Office, que permet analitzar i diagnosticar l'electrocardiograma i enviar un informe signat per un metge al pacient en format pdf.