30 de novembre de 2018
30.11.2018

L'associació d'afectats per HPN celebra deu anys amb un sopar benèfic

30.11.2018 | 00:24

L'Associació Hemoglobinúria Paroxística Nocturna (HPN) acull les famílies afectades per aquesta malaltia crònica, que provoca discapacitat. Aquesta malaltia està catalogada com a rara, ja que hi ha poques persones que la pateixen, i per tant són molt difícils de fer-se visibles a la societat.

HPN va néixer l'any 2008 fruit de la iniciativa d'una família afectada, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que pateixen la malaltia i millorar la seva qualitat de vida. Des que es va constituir fins ara, és a dir al cap de deu anys, el nombre de persones que s'hi han sumat ha anat creixent i s'ha pogut anar donant visibilitat a les persones que viuen dia a dia amb aquesta malaltia.

A part d'oferir suport individualitzat, l'associació es converteix en un punt de trobada per compartir experiències amb les persones que estan vivint la mateixa situació, a més de construir una xarxa de solidaritat.

Per commemorar el desè aniversari, fa vuit dies es va fer un sopar benèfic a Barcelona obert a tothom que va voler-hi participar i donar-hi suport. En l'acte es va fer un repàs de les activitats, accions i projectes que s'han dut a terme al llarg d'aquests deu anys, i agraïments a diversos metges.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...