14 de febrer de 2019
14.02.2019
TENDÈNCIES ECO. MIMA'M I JUGUEM

Els bolquers de tela, una alternativa als bolquers sintètics

Mima'm i juguem, de Cardona, té una àmplia gamma d'articles, com ara bolquers de tela i portanadons ergonòmics

14.02.2019 | 11:22
Els bolquers de tela, una alternativa als bolquers sintètics

Fer servir articles d'higiene reutilitzables, com per exemple bolquers, ens fa veure d'una manera molt palpable que tots, des de casa, podem contribuir a reduir el consum i la generació de residus. Sou pares d'un nadó? Us heu plantejat prescindir dels bolquers sintètics i optar pels de tela? «Si ho proveu no us en penedireu». Montse Pujol ho té clar. És propietària de la botiga Mima'm i juguem, de Cardona, que també ven per Internet a www.mimamijuguem.com.

Un dels productes són els bolquers de roba, amb una àmplia gamma de models i marques que permet a cada família «trobar els que millor s'adapten a la criatura». Tot i que encara hi ha molta reticència a utilitzar bolquers de tela, cada vegada es coneixen més i se'n valoren els seus beneficis i avantatges. Segons Montse Pujol, «afavoreixen el medi ambient, són més beneficiosos per a la pell de la criatura i suposen un estalvi econòmic». I sobretot, es recomanen en casos de dermatitis atòpica o altres problemes. Estan formats per la part exterior, impermeable, i la part interior absorbent, que pot ser de cotó orgànic, de bambú o de microfibra. «Es poden rentar a la rentadora, queden ben desinfectats i duren molt temps. A més, estèticament són molt bonics, amb estampats moderns i divertits», assenyala Montse Pujol, que anima a «provar-los».

Altres productes del seu establiment són com ara les motxilles ergonòmiques. En aquest cas, la seva aposta són els portanadons evolutius fets de tela de fulard, que s'adapten a la mida i posició de la criatura, des que és un nadó acabat de néixer fins que deixa el portament. «Tenim marques com per exemple Fidella i Buzzidil, que funcionen molt bé. Les venem i, a més, assessorem en tot moment el comprador, ja que en funció de les necessitats és més recomanable una motxilla o una altra». Totes, això sí, són ergonòmiques: el nen queda en posició de granota, i s'evita que les cames li pengin rectes, i l'esquena li agafa la postura correcta sense forçar-la.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...