22 de febrer de 2019
22.02.2019

Carrefour retira tres lots de tovalloletes de nadons contaminades per un bacteri

Recomanen als consumidors que no utilitzin les unitats dels productes que tinguin a casa

22.02.2019 | 18:35
Les tovalloletes de Carrefour dels lots retirats

Carrefour ha comunicat a l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) la retirada voluntària de tres lots de les tovalloletes per a nadons "Carrefour Baby Sensitive 72 unitats" per estar contaminades amb el bacteri "Burkholderia contaminans", que pot causar infecció a la pell danyada.

En una nota informativa, l'AEMPS detalla que es tracta dels lots 07649, 07650 i 07651 d'aquestes tovalloletes que no han de ser utilitzats, ja que aquest bacteri, encara que té un baix potencial infecciós en persones sanes, "pot presentar un risc potencial d'infecció per a persones amb pells danyades o amb el sistema immunològic debilitat".

Carrefour ha iniciat ja la retirada del producte dels seus centres comercials, hipermercats i supermercats Express i Market, i ha inclòs a la seva pàgina web un advertiment a consumidors.

Les mesures adoptades per l'empresa han estat comunicades a les autoritats sanitàries de les comunitats autònomes per a la seva difusió i actuacions oportunes.

L'AEMPS recomana als consumidors que disposin d'alguna unitat del producte dels lots afectats, que no l'utilitzin i es dirigeixin a un establiment de Carrefour per la seva devolució.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...