28 de febrer de 2019
28.02.2019
Regió7
INNOVACIÓ

Presenten iniciatives d'innovació social per millorar la qualitat de vida

28.02.2019 | 00:24
Presenten iniciatives d'innovació social per millorar la qualitat de vida

La Fundació Vodafone ha presentat tres iniciatives tecnològiques per ajudar els col·lectius més vulnerables. Han estat novetats del Mobile World Congress.

1. EntamAR: liderada per Creu Roja Joventut, vol millorar la qualitat de vida d'infants a l'hospital. D'una banda, es dissenyen diferents jocs com el Cluedo o l'Escape Room a les zones comunes de l'hospital amb elements de realitat augmentada perquè els nens i nenes puguin competir entre ells. D'altra banda, ofereix la possibilitat d'introduir de manera virtual elements 3D i 2D per personalitzar les habitacions.

2. Showleap: ajuda a la comunicació de les persones sordes o amb discapacitat auditiva. Permet que es comuniquin amb qualsevol persona, malgrat no entengui la llengua de signes. El traductor està compost per una càmera que detecta el moviment i reconeix les imatges de la persona que està signant i un software que tradueix en temps real el que la persona sorda expressa passant-lo a text i veu.

3. MJN-SERA: amb un wearable en forma d'audiòfon i una aplicació mòbil amb algoritmes d'intel·ligència artificial, mesura el risc de tenir una crisi d'epilèpsia, enregistrar-la i guardar les dades de l'activitat cerebral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...