Un web impulsat pel departament de Salut permet als pacients d'esclerosi múltiple triar, d'acord amb els professionals sanitaris, el tractament que més els escau per controlar els brots aguts de la malaltia. El nou apartat es diu Seleccionem i es troba dins de la pàgina del departament de Salut i en concret a Decisions compartides (decisionscompartides.gencat.cat), i ofereix informació sobre cada tractament basada en l'evidència científica disponible, segons informa Salut. Per exemple, dedica una atenció especial a la presentació dels avantatges i els inconvenients que pot comportar el seguiment d'uns tractament respecte dels altres.

El Govern català subratlla que el web presenta les alternatives terapèutiques per a esclerosi múltiple remitent-recurrent, però no per a les formes d'esclerosi múltiple progressives, a les quals es recomana consultar directament amb l'equip de neurologia.

Els continguts del lloc web han estat elaborats per professionals de la salut de l'Hospital Santa Caterina de Girona, l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, la Universitat de Girona i el Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya. I amb la coordinació de l'AQuAS i la col·laboració de la Fundació Esclerosi Múltiple i la Societat Catalana de Neurologia.

El projecte Decisions compartides genera, des del 2015, continguts informatius sobre el diagnòstic i tractament de malalties i problemàtiques concretes relacionades amb la salut. A part de l'esclerosi múltiple, podem accedir a Decidir sobre... la diabetis tipus 2, la malaltia renal crònica, l'artrosi de genoll, l'anticoncepció hormonal o la reconstrucció mamària, entre d'altres.

Cada article aporta eines per afavorir la presa compartida de decisions sobre les diverses opcions terapèutiques disponibles per a determinades malalties, tot sospesant els pros i els contres de cada intervenció. Les persones poden participar-hi activament i incorporar-hi les seves preferències, objectius i valors, al mateix temps que els professionals de la salut poden aportar-hi la seva experiència i el seu coneixement científic.