31 de març de 2019
31.03.2019
Regió7

Cirurgia d'augment mamari: sí a la naturalitat

31.03.2019 | 00:08
Cirurgia d'augment mamari: sí a la naturalitat

L'augment mamari o mamoplàstia d'augment és el procediment que, mitjançant implants o greix de la mateixa pacient, permet incrementar la mida de les mames i donar-los una forma més natural i proporcionada al cos.

Com es fa?

Una visita personalitzada és el primer pas per a tota dona que estigui plantejant-se un augment mamari. Cal examinar bé la pacient, analitzar la seva constitució i complexió.

S'han d'escoltar els desitjos i suggerir expectatives reals, aconsellar la tècnica i l'implant més adequat perquè s'adapti millor a la morfologia de cada dona. Naturalitat al davant de tot.

Mitjançant una petita incisió al solc submamari, a l'aixella o al voltant de l'arèola, s'introdueix l'implant, que es col·locarà darrere la glàndula mamària o darrere del múscul pectoral. Aquesta última ubicació proporciona uns resultats més naturals al tacte, no s'aprecia la vora dels implants visualment, i no interfereix en la lactància ni en les mamografies. La cicatriu es dissimularà amb el pas del temps, i entre un i dos anys després serà pràcticament imperceptible.

Com és el postoperatori?

El temps de recuperació és relativament curt. Durant les primeres hores del postoperatori s'indica fer repòs. L'endemà de l'operació, pot començar a fer una vida pràcticament normal, exceptuant aquelles activitats que requereixen esforç físic. Al cap de tres o quatre dies es retira l'embenatge i es col·loca un sostenidor específic. A partir d'aquest moment, la reincorporació a les activitats habituals es podrà fer progressivament. S'aconsella esperar un mes per fer activitats esportives.

Lipotransferència: alternativa a l'augment mamari amb pròtesi

La lipotransferència és una alternativa als implants mamaris. Cèl·lules de greix de la mateixa pacient, obtingudes d'altres zones del cos mitjançant una lipoescultura, generalment de l'abdomen i les cuixes, es transfereixen a les mames.

Aquesta tècnica permet millorar el contorn corporal de manera global gràcies a la combinació d'una liposucció amb un augment mamari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...