31 de juliol de 2019
31.07.2019
Regió7

L'ICS Catalunya Central formarà alumnes del grau de Medicina de la UVic-UCC

30.07.2019 | 23:29

La Unitat Docent de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha signat un conveni de col·laboració docent amb la UVic-UCC per a la formació dels alumnes del grau de Medicina. Aquesta formació es realitzarà a partir del setembre en diversos centres d'atenció primària de les comarques del Bages i d'Osona, que es convertiran, així, en centres d'atenció primària universitaris. Les pràctiques als centres es fan a partir del tercer any del grau de Medicina i, durant el proper curs 2019-2020, l'Institut Català de la Salut formarà 12 estudiants al Bages i 12 estudiants a Osona.

Aquest és un projecte estratègic per a l'atenció primària, amb l'objectiu de fer visibles les competències que han de tenir els professionals de medicina de família i comunitària. L'atenció primària és la porta d'entrada de la ciutadania al sistema sanitari públic i la voluntat de la formació és que els futurs metges i metgesses aportin valor a l'atenció primària com a eix vertebrador del sistema sanitari.

La Unitat Docent de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central té una àmplia experiència i col·labora habitualment amb la majoria d'universitats catalanes en la formació dels futurs especialistes de medicina i infermeria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...