Pràcticament cap dona s'escapa de la cel·lulitis. Tard o d'hora acaba apareixent en glutis, cuixes o malucs, per la predisposició genètica. Amb una bona alimentació i la pràctica d'esport es pot millorar però no sempre eliminar. «Vèncer la cel·lulitis és possible. A Nibbanna t'ho demostrem». La quiromassatgista, terapeuta i responsable del centre, Anna Núñez, té una solució eficaç: el nou aparell LPG Endermologie i la seva última generació de capçals: Cellu M6 Alliance.

LPG consta de dos rodets que reprodueixen els moviments del massatge manual. Ara, en lloc de dos rodets paral·lels, el secret està en un rodet i una vàlvula motoritzats que fan una aspiració seqüencial sincronitzada que permet mobilitzar i alliberar el greix localitzat i activar el sistema circulatori i drenatge limfàtic. «Es fa de manera 100% natural», destaca Núñez. És un mètode no invasiu ni agressiu, sense radiofreqüència ni ultraviolats, sense injeccions ni bisturí, no porta productes químics, no provoca dolor ni efectes secundaris, no genera ni calor ni fred.

Són massatges mecànics d'alta precisió i intensitat, com si fos una seqüència de petites succions, suaus i agradables, guiades per la professional i que s'adapten a cada cos i estil de vida. El nou model LPG Cellu M6 Alliance inclou el dispositiu EndermoScan, que permet a la terapeuta introduir les dades del client: sexe, edat, alçada, pes, estil de vida, tipus de pell... i fer un diagnòstic personalitzat.Funcions i resultats

Funcions i resultatsL'aparell combat en cada sessió el greix localitzat resistent a la dieta i l'exercici, allisa la cel·lulitis, redueix el volum, dona forma a la cintura, millora la circulació i les cames inflades, la retenció de líquids i referma el teixit. La tecnologia LPG Cellu M6 Alliance elimina greixos, allisa la pell de taronja i referma el teixit. Els resultats són visibles, la imatge de la dreta mostra la reducció de 5,2 centímetres de cintura després de dotze sessions; la fermesa de la pell en un 71% i la reducció de la cel·lulitis en un 67%, després de tres sessions. «I que quedi clar que no és només una màquina per a dones. També hi ha molts homes amb excés de greix a la cintura, per exemple, i per tant poden optar per aquestes sessions, que poden ser des de 15 minuts fins a 40», diu Núñez. A més, la màquina també permet fer tractaments a la cara per combatre les arrugues i línies d'expressió, gràcies al capçal facial.

Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertesAnna Núñez està convençuda que l'aposta per la LPG Cellu M6 Alliance és garantia d'èxit, perquè «amb poques sessions es noten els resultats, espectaculars i satisfactoris». Serà un valor afegit per a Nibbanna, on la màquina ja ha començat a fer les primeres sessions. Per donar-la a conèixer, dimarts que ve el centre farà una jornada de portes obertes que permetrà provar la màquina durant 20 minuts, després d'un diagnòstic personalitzat (cal reservar hora prèviament). Les persones que passin per Nibbanna aquest dimarts, 22 d'octubre, podran gaudir de bonus i promocions per fer sessions amb la nova Cellu M6 Alliance.

Nibbanna, especialistes en massatges i teràpies naturals

Nibbanna, especialistes en massatges i teràpies naturalsNibbanna va obrir portes a Manresa fa dos anys i mig, i progressivament ha anat augmentant la clientela i els serveis. Especialitzat en quiromassatges i teràpies naturals (massatges amb olis essencials, per descontracturar, combinats amb sauna i banyera, quiromassatges, flors de Bach, reflexologia podal...), Nibbanna també ofereix tractaments facials (neteges, hidratació...) i corporals (pressoteràpia, refermants...).

L'oferta és àmplia per poder donar resposta a les necessitats de la gent: «Que hi puguin trobar allò que necessiten per sentir-se bé i per cuidar-se, per millorar la imatge i el benestar», comenta Anna Núñez, responsable de l'espai i terapeuta. Valora molt positivament la trajectòria del centre i veu el futur amb optimisme: «Cuidar-se és molt important i hi ha molta gent que inverteix en salut i benestar. Tant dones com homes. A Nibbanna fan molts tipus de massatges i rituals adaptats a les necessitats dels clients, amb un tracte personalitzat, «i amb ganes d'innovar per donar resposta a les demandes».