En moltes ocasions busquem com cremar aquest greix que tenim a l'abdomen i que no aconseguim treure'ns de sobre per molt que fem exercicis o mengem millor. Molta gent s'ha interessat pels batuts per baixar de pes, reduir greix, depurar el nostre cos, en definitiva, sentir-nos millor. Per això et proposem un batut a base de fruita i un ingredient que moltes vegades passa desapercebut i que, a més de sabor, és beneficiós per al ronyó i el sistema digestiu i alleuja les flatulències. Es tracta del julivert.

Necessitarem mig meló, dos cogombres, dues peres, el suc de dues llimones i uns 20 grams de julivert. A més, utilitzarem 250 mil·lilitres d'aigua per aconseguir liquar millor tots els ingredients. També és aconsellable fer servir unes llavors de xia. Aquesta llavor conté dues vegades més proteïnes que qualsevol altre tipus de llavor similar. Per fer-les servir hem de deixar-les en remull uns 20 minuts. També podem deixar-les durant tota la nit, de manera que adquiriran una textura gelatinosa que amorosirà el seu sabor. Aquest batut ens ajudarà a aprimar-nos de manera fàcil i ràpida. A més resulta molt econòmic. Aquest tipus de batuts ajuden a millorar la pell i el cabell en estar plens de vitamines i antioxidants.

L'elaboració

Posem a la batedora els dos cogombres totalment pelats, les dues peres pelades, sense llavors i en trossos mitjans. El mig meló el trossejarem de manera que entri sense problemes en el vas de la liquadora. Utilitzarem entre 10 i 20 grams de julivert i el suc de les dues llimones. En batre ens hem de fixar que la barreja quedi liquada com nosaltres desitgem. Pel que fa al julivert, cal anar alerta perquè si n'usem molt el seu gust és molt fort.

Aquest batut pot substituir un esmorzar o un sopar, però no l'àpat principal del dia. Amb aquests ingredients tindrem al voltant d'un litre i mig d'aquesta beguda. El millor és refrigerar-la per poder agafar-ne si no l'hem acabat la primera vegada.

Aquest batut ajuda a desintoxicar el cos, a cremar el greix localitzat i, gràcies a les propietats de la fruita, el julivert i la xia també ens anirà bé per als nostres ronyons.