En els últims anys les teràpies estètiques no invasives han gua-nyat protagonisme perquè ofereixen bons resultats a curt termini. La radiofreqüència és una tècnica utilitzada en medicina estètica per combatre la flaccidesa i disminuir el volum corporal. Consisteix en l'aplicació de radiacions electromagnètiques que provoquen un escalfament en les diferents capes de la pell.

Beneficis de la radiofreqüència

L'energia que es transmet genera la rotació ràpida de les molècules d'aigua del teixit, que per fricció produeix una escalfor que modifica l'organització del col·lagen i millora l'estructura i l'aspecte de la pell, i tonifica els teixits.

L'escalfament profund genera efectes en el teixit gras subcutani, compacta aquest teixit i redueix el seu volum, contrau les fibres de col·lagen i estimula la nova formació d'aquesta proteïna.

Afavoreix la circulació sanguínia, disminueix els radicals lliures i estimula el sistema immunitari, entre altres avantatges.

Té efectes secundaris?

Té efectes secundaris?El tractament no és dolorós però sí que existeixen una sèrie d'efectes secundaris com envermelliment i possible inflamació transitòria que desapareix amb el temps, i amb molt poca freqüència pot aparèixer un hematoma.

Els resultats de la radiofreqüència són, d'una banda, immediats o amb efecte flaix i, de l'altra,d'efecte progressiu, per la regeneració i millora de fibres de col·lagen i elastina. Una hidratació òptima de la pell abans del tractament millora la conducció i ofereix millors resultats. Després del tractament s'ha de protegir del sol la zona tractada.

El nombre de sessions que es recomanen dependran del grau de flaccidesa i de la zona a tractar; normalment es necessiten de quatre a sis sessions en tractaments facials i entre sis i vuit en tractaments corporals, amb un període de descans de tres a quatre setmanes entre elles i després fer un manteniment de dos o tres cops l'any segons la zona.

El sistema Accent ha estat desenvolupat per Alma Lasers, una sòlida marca tecnològica reconeguda a escala internacional pel seu alt grau d'especialització en el desenvolupament de solucions per a medicina estètica i cirurgia, amb l'aprovació de la FDA (Administració d'Aliments i Medicaments). Al nostre Servei de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica oferim aquest tractament mèdic no invasiu, segur, còmode i amb pocs efectes col·laterals que aconsegueix resultats molt satisfactoris, ja que la seva potència permet arribar a més profunditat de manera més eficaç i ràpida.