Vols tenir un aspecte més jove i radiant? El píling és una bona solució. És un tractament de medicina estètica que consisteix en l'aplicació d'una substància química sobre la pell per accelerar-ne el procés d'exfoliació. A més d'exfoliar les capes més superficials de la pell, actua sobre les capes més profundes estimulant la producció de col·lagen i potenciant la renovació de les cèl·lules de la dermis. El resultat és una pell amb menys arrugues, menys taques, i un color més uniforme, rosat i lluminós, que dona al rostre un aspecte més jove.

Píling superficial

És un píling molt suau que produeix una descamació de les capes més superficials de la pell. Està indicat per arrugues fines, taques solars, cutis cansats i opacs, acné actiu i dermatitis rosàcia. Els agents més utilitzats són l'àcid salicílic, retinòic, glicòlic i madèlic.

Píling mitjà

Es renova tota l'epidermis i estimula la dermis, reforçant el col·lagen i l'elastina. Està indicat per arrugues moderades, taques pigmentades esteses, cicatrius d'acne i marques de varicel·la. Els resultats són immediats amb una millor qualitat de la pell (més fina, suau i homogènia). Disminueix la produnfitat de les arrugues i s'aclareixen les taques i les cicatrius. L'agent més utilitzat és l'àcit tricloroacètic.

Píling profund

Consisteix en l'exfoliació de tota l'epidermis i la dermis superficial i mitjà, amb la regeneració de totes les capes de la pell. S'aconsegueix renovar la pell, que sigui molt més lluminosa i amb un color i una textura homogènia. Es reomana per a arrugues profundes, estries, flacidesa, traques solars i cicatrius d'ané. L'agent més utilitzat és el fenol. Els resultats s'observen als set dies.

Homes i dones que vulgueu millorar la vostra imatge podeu fer-vos aquest tractament de rejoveniment facial. A Manresa, a la Clínica del Doctor Sáez, t'assessorem i et garantim professionalitat.