29 de febrer de 2020
29.02.2020
NUTRICIÓ

La coliflor, aliment de moda per perdre pes i per prevenir malalties

28.02.2020 | 23:16

Té un alt contingut de fibra, 25 calories per 100 grams, un perfil nutricional molt complet i és una gran font d'antioxidants que protegeix de malalties. Són propietats de la coliflor.

En dietes d'aprimament la coliflor és una bona aliada perquè és un aliment que atipa i té un alt contingut de fibra que afavoreix el trànsit intestinal. Té un gran contingut d'aigua (gairebé un 92%), cosa molt important en dietes de pèrdua de pes. I és molt versàtil a l'hora de cuinar-la. És una substituta perfecta per a altres aliments més calòrics com l'arròs o les farines, de fet, es pot esmicolar com a substitut de l'arròs, també es pot fer cuscús de coliflor, una base de pizza o una lasanya.

Prevenció del càncer

La coliflor està considerada com un dels millors protectors del càncer de còlon o de pròstata. Com altres verdures de la mateixa família, la coliflor té una gran quantitat de glucosinolats i isotiocianats, dos antioxidants que podrien ajudar a aturar el creixement de les cèl·lules cancerígenes.

El consum de coliflor també està relacionat amb la disminució del risc de tenir malalties del cor. I a més, ajuda a prevenir malalties intestinals com les diarrees o la inflamació de l'intestí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...