Davant l'actual situació de greu crisi per la pandèmia de coronavirus, la Clínica Corachan de Barcelona necessita incorporar, de forma immediata professionals sanitaris, especialment metges intensivistes, anestesistes, infermeres i auxiliars d'infermeria.

Els interessats poden enviar el seu CV a seleccionrrhh@corachan.com.

A més de personal assistencial, el centre hospitalari, que ha triplicat en els últims dies la seva capacitat per atendre pacients intubats, ampliant les seves UCIs a altres àrees de l'edifici, sol·licita equipament mèdic de ventilació mecànica (respiradors) i dispositius d'alt flux, essencials per a atendre pacients greus i ampliar les seves àrees de pacients crítics.

L'email de contacte per a equipament mèdic és: guadalupe@corachan.com

Clínica Corachan és un centre d'atenció a pacients eminentment quirúrgic, que s'ha transformat en un temps rècord, gairebé íntegrament, en un hospital d'atenció a pacients amb pneumònia per Covid-19. Té, a hores d'ara, quatre plantes dedicades a pacients aïllats, i manté una única planta per a aquells pacients urgents d'altres patologies.

En la seva voluntat d'atendre el major nombre de malalts per coronavirus, la Clínica fins i tot ha convertit el seu auditori en una extensió del servei d'urgències per iniciar tractaments i proves diagnòstiques.

Corachan forma part, de manera temporal i extraordinària, de la Xarxa Covid-19 BCN del Departament de Salut de Catalunya, atenent a pacients públics i privats indistintament. Ha derivat la seva activitat obstètrica i pediàtrica durant aquesta crisi a l'Hospital Sant Joan de Déu, per concentrar els recursos en pacients amb COVID-19.