Les persones que formen el teixit productiu de la Catalunya Central disposen d'un xat mèdic que Mutuacat i la Cambra de Comerç de Manresa els ofereixen gratuïtament durant la situació d'emergència sanitària.

La iniciativa respon a la voluntat d'alliberar al màxim els recursos sanitaris tradicionals, actualment molt tensionats i enfocats sobretot a tractar i frenar la Covid-19. En aquest sentit, amb el xat mèdic autònoms, empresaris i els seus treballadors poden resoldre durant les 24 hores del dia les seves consultes de salut (medicina general, cardiologia) i també ser atesos per altres professionals com nutricionistes o psicòlegs que els poden ajudar en aquests dies de confinament.

La plataforma de Mutuacat ofereix diversos avantatges als usuaris, des del fet que les consultes són il·limitades, o que es poden fer des de qualsevol lloc, fins a la rapidesa, ja que el personal mèdic triga menys de dos minuts a respondre. D'altra banda, l'aplicació permet compartir amb el professional informes i proves diagnòstiques per afinar al màxim la consulta.

Aquest acord entre la Cambra i Mutuacat respon a la bona sintonia entre aquestes entitats, alhora que palesa el seu compromís amb el Bages i amb la societat catalana.