07 de agost de 2020
07.08.2020
Regió7
CONTINGUT PATROCINAT

Trucs per aconseguir millorar la immunitat davant la covid-19

Cristòfol Talaverón, propietari de la Farmàcia Plana de Manresa, dona consells per ajudar al sistema immunitari a lluitar contra el coronavirus

07.08.2020 | 20:48
VÍDEO: Cristòfol Talaverón de la Farmàcia Planas explica trucs per millorar la immunitat davant la covid-19
Trucs per aconseguir millorar la immunitat davant la covid-19

La covid-19 s'ha escampat per pràcticament tots els racons del planeta i acumula més de 19 milions d'infectats i 720.000 morts a arreu. Sembla que la vacuna encara tardarà en arribar. Però, davant d'aquest coronavirus -i d'altres virus-, podem fer alguna cosa per intentar protegir-nos? El farmacèutic Cristòfol Talaverón, propietari de la Farmàcia Planas de Manresa, assegura que sí i ens dona uns consells per aconseguir millorar la immunitat i ajudar al nostre cos a fer front a la malaltia. Mira el vídeo i segueix llegint.

El descans. Sempre s'ha relacionat amb la millora del nostre sistema immunològic i el cas de la covid-19 no és diferent. Talaverón assegura que si dormim les hores necessàries el nostre organisme podrà fabricar melatonina, les defenses necessàries per intentar aturar el virus.

Menjar bé. Un altre dels factors que s'ha convertit imprescindible i que recomana l'expert manresà és l'alimentació. Tots els aliments que ingerim ens poden ajudar a rendir millor en el nostre dia a dia i també a aturar les malalties, per això, hi ha un grup en concret de micronutrients que són fonamentals per fer front a la covid-19. En el vídeo, Talaverón explica com hauríem d'assegurar ingerir prou vitamina C i D.

Reduir l'estrés. Un altre ítem a tenir en compte. Quan una persona està estressada genera cortisol, una hormona que fa baixar la immunitat.

Controlar el pes. Les persones que estan obeses tenen pitjor resposta a la infecció de la covid, segons han revelat els investigadors. Com més bé estiguem de pes, millor.

Aquestes són només algunes de les premisses que Cristòfol Talaverón explica. Clica al play del vídeo i descobreix-les totes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...