La blefaroplàstia és el procediment estètic que elimina l'excés de greix i pell de les parpelles, i es dona l'aspecte d'una mirada més viva i rejovenida. A la Clínica Dr. Sáez, a Manresa, fan una visita personalitzada als pacients que s'interessen per aquesta intervenció, que cada vegada en són més, tant homes com dones.

Indicacions específiques

A les parpelles superiors: excés de pell que amaga el solc natural que forma la parpella superior. Inflor de la parpella dona un aspecte de mirada cansada.

A les parpelles inferiors: bosses sota la pell que alteren la corba natural de la parpella. I excés de pell, arrugues fines o potes de gall.

Com es fa?

A les parpelles superiors, la tècnica més habitual és fer una incisió a nivell del plec natural de la parpella, des d'on es retira l'excés de pell i greix. La cicatriu queda amagada al solc palpebral i pràcticament és inapreciable un cop acabat el procés de cicatrització.

A les parpelles inferiors, generalment la incisió es fa a la conjuntiva (part interna de la parpella) i no sol requerir cicatriu externa per a l'eliminació de les bosses. En pacients amb moltes arrugues en aquesta zona pot ser necessària una incisió externa sota les pestanyes per eliminar la pell sobrant. La cicatriu queda dissimulada pels plecs de la parpella.

Aquesta intervenció quirúrgica se sol fer amb anestèsia local amb sedació i en règim ambulatori (és a dir, no implica l'ingrés hospitalari).

Resultats satisfactoris

Els resultats de la blefaroplàstia duren molts anys però s'ha de tenir present que la cara segueix evolucionant amb el pas del temps. Els professionals de la Clínica Dr. Sáez indiquen al pacient la millor manera de preservar els resultats obtinguts. En aquest sentit, es pot complementar amb altres tractaments estètics, com per exemple, lífting facial, mesoteràpia, pílings o farciments d'arrugues d'expressió.

CIRURGIA PLÀSTICA I MEDICINA ESTÈTICA

www.drsaez.com