El làser té múltiples aplicacions mèdiques, a la Clínica del Dr. Sáez orientem el pacient i posem al seu abast diferents tècniques.

Làser Resurfx

És un sistema de làser no ablatiu, és a dir que no lesiona la capa més superficial de la pell i fraccionat, o sigui que treballa amb columnes de calor. Està indicat sobretot pel tractament de l'arruga fina que podem trobar al llavi superior o en tota la zona peribucal o zon periocular, també per a les marques d'acne, cicatrius postquirúrgiques i les estries que apareixen a parts del cos com l'abdomen, les cuixes o els pits.

Llum polsada intensa

La llum polsada intensa (IPL) mèdica és un tipus de llum policromàtica d'alta intensitat, no és pròpiament un làser sinó una font de llum amb la qual es poden realitzar diversos tractaments depenent de l'amplitud de les diferents longituds d'ona. El tractament amb IPL rejoveneix la pell usant l'energia lúminica per reparar el teixit danyat: les imperfeccions creades per l'exposició solar, taques pigmentades i vasos sanguinis trencats milloren en poques sessions. Les línies i arrugues se suavitzen i la pell apagada guanya una aparença més brillant i jove.

La tecnologia d'IPL permet tractar la pigmentació i les imperfeccions vasculars, així com millorar l'aparença general de la pell.

Plataforma Làser M22 de Lumenis

Combina dues tecnologies, el tractament amb Llum Polsada Intensa d'última generació amb el Làser Lumenis, el número 1 a Europa i EUA. És un tractament segur, suau i ambulatori, que s'adapta a cada persona i a cada tipus de pell. El tractament M22 rejoveneix la pell utilitzant l'energia lumínica làser per reparar el teixit danyat, sense perjudicar la pell sana. Els tractaments són molt efectius a la cara, al coll, a l'escot i també al dors de les mans. I són apropiats per a l'eliminació de taques, rejoveniment de la pell i arrugues, tractament d'estries, cicatrius postquirúrgiques, lesions vasculars i tractament i cicatrius d'acne.

Tractaments disponibles amb M22 IPL i Làser

Rosàcea, capil·lars trencats i ara-nyes vasculars. Rejoveniment. Estries. Taques i pigues. Marques de naixement. Acne, cicatrius d'acne i postquirúrgiques.

Per a més informació: www.drsaez.com