La hipertèrmia com a teràpia física suposa l'elevació de la temperatura a l'interior de l'organisme de manera que provoqui sobre la zona afectada una acceleració dels processos metabòlics i, amb això, una ràpida recuperació del procés de rehabilitació.

Al Centre de Medicina Integral Dr. Jordi Forés garantim un tractament amb el mètode no invasiu d'Indiba altament eficaç, allà on el cos necessiti un suport extra o augmentar les seves capacitats de treball.

En què consisteix el tractament?

En què consisteix el tractament? Consisteix a aplicar un petit elèctrode que amb un lleu massatge proporciona una elevació de la temperatura al lloc de l'aplicació. Aquesta elevació de la temperatura provoca la reparació del teixit malmès, recuperant la salut d'aquesta zona, millorant la funcionalitat afectada i eliminant el dolor.

Quins beneficis aporta?

Quins beneficis aporta? Aporta un suplement d'oxigen i nutrients a aquells teixits tractats, provoca una millor cicatrització posterior, menor risc de complicacions, recuperació més ràpida i menys dolorosa, elimina edema postquirúrgic, facilita el drenatge limfàtic, regenera el teixit traumatitzat, redueix de manera immediata el dolor i inflamació (provoca l'alliberament de les endorfines), elimina les cicatrius i marques (regeneració cel·lular), millora l'aspecte de les queloides, en cremades facilita la regeneració cel·lular i tissular, facilita i potencia la penetració de substàncies (antiinflamatori...).

Per a què s'utilitza?

Per a què s'utilitza? Les afeccions més habituals que es beneficien d'aquest mètode terapèutic, amb poques sessions i sense efectes secundaris de cap tipus, són l'artrosi (columna vertebral, genolls, espatlles, maluc, colzes ?), l'hèrnia de disc (cervical, lumbar, dorsal), i qualsevol inflamació aguda o crònica del nostre organisme.

Fora de l'àmbit mèdic obté òptims resultats en el camp de l'estètica: efecte lífting, reducció d'arrugues, anticel·lulitis...

Per a més informació: drjordifores.com