Aviat farà un any de l'inici d´un confinament de més de dos mesos, que va ser molt dur en molts aspectes: restricció de llibertat de moviments, confinament, notícies que ens feien tenir por, incredulitat, incertesa, sense visites a pares, fills i amics. Poc després dels primers tres mesos de pandèmia va semblar que la situació millorava i en ple estiu vam poder sortir i tenir una certa sensació de llibertat i d'una nova normalitat. Però a partir de setembre, tornava amb força la pandèmia altra vegada i vam sentir que això no s'acabaria mai, no veiem el final d'aquest mal son.

Les notícies no paren de bombardejar-nos amb xifres de contagis, de morts, de tenir cura de no sortir si no és necessari, de no anar a veure a familiars i amics, de quedar-nos a casa els caps de setmana, s'imposa teletreballar... això cansa, i cansa molt. Tot el que ens ha tocat viure: confinament, distanciament social, teletreball, incertesa sobre el nostre futur laboral i econòmic, ens ha generat el què l'Organització Mundial de la salut (OMS) ha anomenat fatiga pandèmica.S'ha observat que després de mesos de patir la pandèmia de la covid-19 ha generat a més del 60% de la població mundial un augment dels símptomes relacionats amb l'ansietat, la depressió, i un esgotament físic i emocional molt important.

Aquesta situació ens fa patir per la nostra salut i la salut de les persones que estimem, ens fa tenir por de contraure la covid, per nosaltres i pels altres. I tot això, ens fa caure en un estat malhumorat, crispat, desanimat, cansat, desil·lusionat... amb un estrès permanent. Aquesta fatiga pandèmica ens genera bloquejos emocionals i no podem esperar que el temps els solucioni, ja que es poden cronificar i derivar en ansietat i depressió.

El mètode Wingwave

El mètode Wingwave Des del Centre de Medicina Integral Dr. Jordi Forés us volem acompanyar en la gestió de les vostres emocions i en la dissolució de l'estrès derivat de la situació excepcional que estem vivint. Amb el mètode Wingwave? podem desfer tots aquells bloquejos emocionals que no ens deixen avançar, que ens paralitzen a l'hora d'afrontar nous reptes, que ens impedeixen comprendre situacions familiars, laborals... que ens generen malestar i que fins i tot ens porten a adquirir petites addiccions que desequilibren la nostra dieta.

El mètode Wingwave? és un coaching de rendiment i d'emocions. En poques sessions s'aconsegueix reduir l'estrès, augmentar la creativitat, el benestar mental i la resiliència. El Wingwave? es basa en l'estimulació hemisfèrica bilateral, la programació Neuro Lingüística (PNL) i la prova miostàtica. Aquests tres elements fan que aquest mètode sigui eficaç, profund, ràpid i perdurable, ja que permet identificar els detonants de l'estrès conscients i inconscients i poder-los desactivar. Tot això fa que sigui el mètode de coaching avalat per més investigacions científiques.

La meva formació i experiència m'han demostrat que el mètode Wingwave? és una eina excel·lent per regular l'estrès, millorar l'autopercepció, augmentar el carisma, identificar i canviar creences limitants, de manera que es pugui crear una sòlida base de creences emocionals estable, que permetrà resistir les situacions d'estrès mental més comuns.